donderdag 5 november 2009

Geen voetbaltripjes voorlopig...

Gewicht 84 kg - Ochtendpols 52 - 1:15 uur op Tacx


De afgelopen dagen even weinig bezig geweest met fietsen :-(. Druk op het werk, leuke etentjes en een avond waar ik alleen aan mijn bed dacht zorgde ervoor dat ik vandaag weer lekker op mijn fiets wilde zitten. Heerlijk, lekker de gedachtes laten gaan en een beetje "stom" TV kijken.

Maar deze week ook weer de andere kant van de medaille gezien. Gaan voor iets betekend keuzes maken. En een van die keuzes is dus om niet mee te gaan met het voetbalweekendje. Dit keer staat Riga op het programma en daar had ik graag naar toe geweest... Maar ja als je weet dat je de week erna de Ronde van Vlaanderen gaat fietsen is er maar een verstandige keuze mogelijk...

Zaterdag staat de Derby weer op het programma, IJsselmeervogels tegen spakenburg. Dat wordt waarschijnlijk weer een paar biertjes te veel dus zondag maar een lange (herstel) training... Of zal ik een biertje minder drinken.... (neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)).

Geen opmerkingen: