zondag 1 november 2009

Mijn uitdaging

Gewicht 84 kg - Ochtendpols 51 - 1,5 uur op Tacx

3 juli 2010, de dag van La Marmotte! Op deze site wil ik mijn vorderingen bijhouden voor de geinteresseerde (zou niet weten wie maar je weet maar nooit ;-)).

Doel is om de tocht in 9 uur te fietsen. Onmogelijk? Nee! Voor mezelf wordt dit de ultieme uitdaging, uitrijden is belangrijker dan de tijd maar je moet een doel hebben. Ambitieus, absoluut en ik zal mezelf vaak tegen gaan komen! Ik heb er zin in!

Mijn eerste mijlpaal is om mijn gewicht omlaag te krijgen. Wanneer ik begin met de specifieke voorbereiding wil ik 80 kilo schoon aan de haak zijn. De specifieke voorbereiding begint 1 maart 2010. Vanaf die dag is het 3 á 4 keer per week op de racefiets zitten. Met dank aan Edward weet ik precies wanneer ik wat moet rijden. In het schema zijn ook enkele leuke klassiekers opgenomen zoals de Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Limburgs Mooiste. Zware tochten die ervoor moeten zorgen dat ik bergop beter wordt.

Vandaag op de Tacx Trainer gezeten en 1,5 uur gefietst afwisselend in hartslagzone 1 en 2. Ondertussen NK schaatsen gekeken en de vallende bladeren in mijn tuin. De herfst is echt begonnen!

1 opmerking:

Edward zei

Hoi Contador. leuke site. Wel bewerkelijk zoiets en je moet maar steeds weer wat verzinnen om erop te zetten. Nog spierpijn van gister? Ik loop nog steeds mank. Achteraf niet zo een goed idee om te lopen 7 weken na de OK. Voelt nu echt beroerd aan. Ach het fietsen gaat wel.
Ik heb gister Onno nog gesproken en hij belde mij hoe het was gegaan gister. Hij wilde ook weten wat jij had gelopen, Hij werd er niet echt bang van nog maar mocht je in de buurt van de 20 minuten komen dan wordt het anders.
Onze plan avond voor het de Marmotte wordt waarschijnlijk 8 december. Hou maar vast vrij.

Ik bel van de week wel voor definitieve datum

Edward