zondag 15 november 2009

Schoonmaken

Gewicht 83 kg - Ochtendpols 53

Vandaag was het weer zover lekker buiten fietsen op de racefiets. Het begon vanochtend al met Buienradar.nl in de gaten houden. Wanneer zou het droog worden... En ja hoor na 13:00 uur zou er geen druppeltje meer uit de lucht komen. Na wat telefonisch contact met Edward lekker met zijn tweeën gaan fietsen. Nijkerk, Putten (met tussenstop ivm lekke band E.), Garderen, (rondje golfbaan, waarvoor dank E.) Voorthuizen (ditmaal klein pitstopje bij mij omdat ik bij een verkeersdrempel op mijn zadel bleef zitten en dus een luide krak hoorde en mijn zadel omhoog stond), Nijkerk en weer terug in Spakenburg. Voelde me zelfs zo goed dat ik toch nog klein ommetje heb gemaakt zodat ik 75km op de teller had staan. Interesse in het rondje? Kijk bij mijn recente trainingen...

En toen kwam het, stap je van je fiets af en dan begint de "ellende" de fiets schoonmaken. Door het bos rijden betekend ook veel bos meenemen aan de fiets. Hieronder enkele foto's van mijn besmeurde Pinarello (en ja een Italiaanse fiets moet je schoon houden).


Maar na een wasbeurt van water, schonedoek en kettingsmeer ziet ie er weer als nieuw uit...


Al met al dus afgelopen week lekker bezig geweest. 's maandags gesquasht, woensdag ongeveeer 90 minuten op de Tacx, donderdag's weer eens 69 minuten hardgelopen (en daar 2 dagen van mogen genieten met spierpijn) en vandaag dus een mooi rondje getrapt en 172 minuten op de fiets gezeten. Dus een mooie sportweek voor mij. Volgende week hardlopen - ivm deelname aan Sint Nicolaas loop in Spakenburg op 28 november (de 5km is meer dan genoeg ;-)) - en lekker fietsen. Heb er nu al weer zin in....

Geen opmerkingen: