zondag 8 november 2009

Thermo bidon

Heerlijk fietsweer; Karakter; Vallend blad; Blije mensen; Herfst is mooi; Koude tenen; Warme handen; Smerige racefiets; Gezondheid; Respect; Verloren derby; Biefstuk van 400gr; Genieten op de fiets; Filosoof op de fiets; De zingende fietser; 52 nummers; Heldere lucht; De mist in; Racefietsen bij 4 graden celcius; Bevlogenheid; Drie en een half uur fietsen; Gelukkig vloerverwarming

Dit zijn enkele voorbeelden wat ook de titel van deze blog had kunnen zijn. Bij elk voorbeeld kan ik een heel verhaal vertellen. Maar toch maar gekozen voor Thermo bidon. Vanmiddag ging ik namelijk weer lekker een stukje fietsen, met twee bidons gevuld met heet water. Echter na 1 uur fietsen was het water al behoorlijk afgekoeld. Na 1,5 uur fietsen was het water gewoon koud. En een ding kan ik vertellen dat het niet fijn is koud water te drinken als het koud is. Dus maar besloten dat de aanschaf van een Thermo bidon maar snel moet plaatsvinden (en overschoenen want koude tenen is ook niet fijn). 

De komende week weer lekker 2x squashen, 1 of 2x op de Tacx en in het weekend lekker buiten fietsen (MTB of racefiets ligt even aan het weer).

En nu lekker op de bank studio sport kijken...

Geen opmerkingen: