maandag 30 november 2009

Waar een wil is, is een weg!

Deze maand lekker bezig geweest, de doelen die ik mezelf had gesteld heb ik gehaald. Dat was namelijk 1 kilo lichter worden (zijn er uiteindelijk 2 geworden), en de 5km lopen onder de 25 minuten (met de tijd van 23:43) is dit ruimschoots gelukt. Een hele mooie maand dus, daarnaast voor mezelf bewezen dat ik zo graag de Marmotte wil rijden op zaterdag 3 juli (datum is nog steeds niet helemaal zeker :-() dat ik er, voor mijn doen, veel voor over heb.

Enkele trainingscijfers* van deze maand:
Hardlopen: 15,62 km  / 01:32:45 / 2x
Racefiets: 280,76 km / 11:28:27 / 4x
Indoor:         132 km / 08:03:29 / 6x
*Squashen vermeld ik hier maar niet bij, maar voor de nieuwsgierigen dat is ongeveer 1 á 2 keer per week!

Opvallend dat ik niet op de MTB heb gezeten deze maand, in december maar wel weer een paar ritjes door het bos maken. Andere doel in december is om weer één kilo-tje eraf te halen. Aangezien de wintersports eraan gekomen wordt het spannend of dat ook daadwerkelijk gaat lukken (een biertje na gedane arbeid is natuurlijk altijd lekker ;-)).

Geen opmerkingen: