dinsdag 22 december 2009

Een sportief 2010....

Nog een paar dagen en dan ga ik lekker op wintersport. Mijn verkoudheidje van vorige week heeft er voor gezorgd dat ik niet meer op de fiets heb gezeten sinds zaterdag 5 december... Op zich natuurlijk jammer maar heeft me wel weer aan het denken gezet... dus ik begin niet in maart met mijn trainingsschema maar heb deze iets aangepast zodat ik in januari volgens het schema ga trainen. Het komt mooi uit met mijn wintersports zodat ik 1 week kan skieën / snowboarden en dan 3 weken trainen. Dit ga ik volhouden tot 1 maart en dan gaat het los tot 3 juli 2010....

Betekent wel dat ik dit jaar niet meer op de fiets stap. Sinds ik mijn Garmin Edge 705 heb, heb ik het volgende gedaan (niet alles is geregisteerd):

Activiteit:                     Kilometers:            Tijd:
Wegwielrennen            1.537 km              55:21 uur
Mountainbiken             552 km                 28:26 uur
Indoor cycling              154 km                 9:09 uur
Hardlopen                       32 km                   3:08 uur

Ik verwacht dat ik volgend jaar een veelvoud van het aantal kilometers heb gefietst en gelopen. Alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken. 
 
Bij deze wil ik jullie allemaal een gezond en sportief 2010 toe wensen en geniet van de komende dagen (en jullie weten het derde kerstdag/nieuwjaarsdag de pondjes er weer van af sporten :-)).


ps. voor degene die mijn strijd om wat kilootjes te verliezen volgen, ben inmiddels rond de 81kg, hoop dat ik mezelf niet te volprop tijdens kerst en wintersport en dat mijn inspanningen op de pistes voldoende zijn om begin januari nog steeds op 81kg te zitten. We shall see.....

Geen opmerkingen: