zondag 3 januari 2010

Alle remmen los...

Mijn eerste blog in 2010 dus de allerbeste wensen voor 2010! Dat het een mooi jaar mag worden zowel zakelijk, prive als sportief!

Na een "rust" periode van vier weken zonder fiets vandaag voor het eerst weer op de fiets gezeten. Na een stroeve start, week skiën gaat wel in de spieren zitten, zie ik het (weer) helemaal zitten... De komende periode zit ik zo'n beetje om de dag op de fiets om 3 juli in topconditie/vorm te zijn! Ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken.

De afgelopen week was voor mij een test of ik er echt voor kan leven. Op wintersport is het heel verleidelijk om tijdens de apres ski lekkere hapjes te eten en bier te drinken! Ondanks dat ik natuurlijk wel wat op heb (geen bier ;-)) ben ik tijdens de wintersport niet zwaarder geworden (gewicht zit nu op 81kg) dus dat gaat helemaal goed komen. Tijdens de hoogtestage (ik sliep op 1900 meter hoogte) werd ik continu herinnerd aan La Marmotte. In Portes du Soleil is er zowel een piste als een restaurant die de naam Marmotte draagt. Dus eigenlijk heb ik de Marmotte al gedaan :-).Het belangrijkste doel deze maand is om mijn gewicht wederom met 1 kilo naar beneden te brengen. Op 30 januari moet de weegschaal op (of onder) 80 kilo staan. Een mijlpaal want ik kom dan steeds dichter bij het door mij gewenste gewicht. Daarnaast wil ik volgens mijn trainingsplan de komende 3 weken minimaal 765 minuten op de fiets zitten. Het blok van 3 weken wordt afgesloten met de sportkeuring die benodigd is voor La Marmotte!  Doordat in de laatste week van januari weer een wintersportje gepland staat heb ik die week vrij gehouden in mijn trainingsschema.

Geen opmerkingen: