zondag 31 januari 2010

Sporen trekken in de sneeuw...

Dit weekend zou ik eigenlijk in Frankrijk zitten om verse sporen te trekken in de sneeuw met mijn Snowboard. Helaas kon dit weekend niet doorgaan wegens drukte op het werk (hopelijk is uitstel geen afstel maar begin te vrezen...).

Maar wat een weekend in NL!!! Vrijdag op zaterdag voor het eerst sinds lange tijd weer eens een mooie lange nacht kunnen maken (ja zo'n druk weekje op het werk breekt mij toch wel op!). Toen ik het raam uit keek zag ik als eerste de blauwe lucht en vervolgens het mooie witte laagje sneeuw... Eindelijk eens fietsen in droge omstandigheden, heerlijk...

Ondanks dat ik wat later op de fiets zat heb ik toch op stukken gereden waarbij ik een mooi spoor kon zetten. Helaas -net zoals op de piste- was er al iemand voor geweest dus het sneeuw was niet meer maagdelijk wit.

Zondag ben ik de bossen in gedoken en ook dat was als het ware wintersport in eigen land. De Utrechste heuvelrug lag er helemaal wit bij. Onderweg zelfs een skier tegengekomen (al was die meer aan het langlaufen op de ski's). Door het mooie weer is het een tochtje geworden van ruim 3 uur. Omdat ik nog op hartslag train zijn de kilometers niet super veel (72,5km) maar daar gaat het in deze fase ook nog niet om. 


Kortom een zeer mooi weekend (oh ja "De vrienden van Amstel live" hebben daar ook aan bijgedragen ;-))

Geen opmerkingen: