zaterdag 27 februari 2010

Ikzelf op de ski...

Deze vakantie stond weer in het teken om mijn ski techniek te verbeteren (dit is mijn tweede jaar op carve ski's, hiervoor heb ik een kleine 10 jaar gesnowboard en daarvoor op de "ouderwetse" ski's geskied). Er valt nog wel wat te verbeteren zoals je kan zien maar ik ben niet geheel ontevreden met dit resultaat...Heb je op of aanmerkingen over mijn ski techniek dan hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik daar de volgende keer de aandacht op kan leggen (van mij zusje -die het filmpje gemaakt heeft- kreeg ik te horen dat ik mijn stokken verder voor me moet houden en mijn ski's wat meer uit elkaar moet zetten (dit is een euvel van het oude skieën dat ik mijn ski's zo dicht mogelijk naast elkaar wil hebben staan)). Ik ben benieuwd!

Geen opmerkingen: