dinsdag 6 april 2010

Banden en voetbalschoenen

Ik zit nu de wedstrijd Barca (of eigenlijk Messi) - Arsenal te kijken en zie de diverse spelers op gekleurde voetbalschoenen lopen. Ik ben van de oude stempel op dat gebied en vind dat voetbalschoenen zwart moeten zijn! Op zich zijn witte schoenen mooi bij een wit tenue en rood bij bijvoorbeeld rode sokken maar uiteindelijk hoort het gewoon zwart te zijn (Henri Ford had in die zin gelijk, maakt niet uit welke auto -of schoen in dit geval- koopt als het maar zwart is)!

En zo is het eigenlijk ook met de banden op de fiets. De laatste tijd zie ik op de fiets ook heel vaak gekleurde banden. Als je wil kan je alle kleuren van de regenboog om je velg leggen. En de kleuren kunnen op allerlei manieren op de band zitten, van helemaal gekleurd, alleen de zijkanten of zoals ik laats zag de helft van de band zwart en de andere helft gekleurd. Nu zal je denken dat ik zelf op zwarte banden fiets maar nee ook ik heb op mijn Mavic velgen gekleurde vouwbandjes liggen. Rood-zwart-rood om precies te zijn, bij aankoop dacht ik dat het mooi bij mijn fiets en velgen staat. Dat staat het ook wel (zie hier) maar sinds ik bij de RvV mijn andere velgen met zwarte draadbanden erin had gezet vind ik eigenlijk toch dat banden gewoon zwart moeten zijn (zie hier foto van mijn fiets met zwarte banden). Dus mijn volgende bandjes zullen weer gewoon ouderwets geheel zwart zijn, zoals het hoort!
Moraal is eigenlijk schoenmaker blijf bij je leest! ;-)

Geen opmerkingen: