dinsdag 27 april 2010

Gevecht tegen de grammen

Vandaag is mijn fiets weer wat lichter geworden. Ik fietste namelijk nog met mijn oude Look pedalen. Deze wegen samen ruim 440gram. Sinds vandaag zitten er mooie Look Keo 2 Max Carbon. Deze wegen in totaal slecht 244gram dus een gewichtsverlies van 200gram op de fiets. Ga ik dit merken, nee maar mentaal zal het zeker werken dus zal ik er uiteindelijk harder door fietsen. Oh ja en de echte reden voor aanschaf, de oude Look pedalen kraakte een beetje ;-).

Volgende verbeterpuntjes aan mijn fiets zijn het zadel (nu nog de "standaard" Most Leopard en het stuur. Benieuwd wanneer die vervangen worden (nieuw stuur moet ik eerst verdienen vind ik zelf :-)). Bij deze de afspraak met mezelf dat ik mijn gewenste stuur koop als ik een goede uitslag in de Steven Rooks Classic rijdt. Goed vind ik een tijd bij de beste 10%. Dit mag zowel totaaltijd zijn als de tijdmeting bij de Redoute! Geen idee of ik dit haal maar zal er zelf alles aan doen om het te halen...

Geen opmerkingen: