woensdag 5 mei 2010

Belangrijke les!

In mijn vorige blog had ik het al even over de rust die ik wilde pakken. De afgelopen 3 dagen heb ik daarom geen fiets aangeraakt. Dit is mij niet helemaal goed bevallen. De eerste kilometers vandaag waren absoluut drama... Pas na een uur begon ik weer een beetje de geest te krijgen. Goede les voor de volgende keer om als ik het even rustig aan ga doen om wel gewoon door te blijven fietsen maar dan in een hele lage hartslagzone en niet al te lang. Maar ja nu mag ik fouten maken, en dit is weer een mooi leer moment geweest...

De "rust"periode (heb wel 2x op de squashbaan gestaan) heeft wel een positief effect gehad op mijn ochtendpols (is nu weer tussen de 40 en de 45 slagen) en het kunnen doortrekken in zone 4. Dus doel geslaagd alleen dus de volgende keer wel blijven fietsen.

Komende dagen in "vorm" komen voor de Steven Rooks Classic op 13 mei en veel pasta's eten (heerlijk ;-)).

Geen opmerkingen: