donderdag 20 mei 2010

No chain today!

Soms heb je van die dagen en "this was one"! Had de macht in de benen om te blijven trappen, wind of geen wind, tellertje zat de hele tijd op en boven de 35km per uur, en dat ruim drie uur lang...

Voorheen kon ik dat wel anderhalf uur lang maar vandaag gewoon de hele rit, en als ik had gewild had ik gewoon kunnen doorgaan... Super gevoel, met nog een kleine vijf weken voordat ik naar de Alpen vertrek.

Over 2 weekjes zit ik in de Vogezen om mijn klim vermogen te testen. Benieuwd hoe dat gaat. Zoals het er nu naar uitziet (14dagen verwachting) zal de zon daar ook lekker schijnen (ongeveer 24 graden). Zoals Jan Smit zingt: Laat de zomer maar komen! Ik ben er klaar voor!

Zie het no chain rondje hieronder (was overigens zeer mooi rondje met prachtig weer (en de wind heb ik niet gevoeld ;-))

Geen opmerkingen: