vrijdag 14 mei 2010

Tijden Steven Rooks Classic (incl. officieus eindklassement)

Op de site van de Steven Rooks Classic staan de tijden van de klimmen. Helaas zit ik niet bij de beste 10%. Op de Redoute het ik de 396ste tijd, namelijk 6:10.8 dit is 2 minuut en 17 seconden trager dan de nummer één namelijk Wout Poels (Vacansoleil). Op de Bois d'Olne heb ik de 339ste tijd genoteerd (5:01.03), dit keer was ik 1 minuut en 42 seconden trager dan Laurens ten Dam (Rabobank). Op zich dus goede tijden maar zoals ik gisteren al schreef, niet super. Ik had mezelf een nieuw stuur beloofd als ik bij de 10% snelste behoorde op de klimmen en dit was helaas niet het geval :-(.

Er komt geen totale tijdmeting van de de Steven Rooks Classic 2010. Dit kost mij een mooie stuur :-). Zelf even de tijden van iedereen die de 154km heeft gereden in excel gezet, en wat blijkt mijn bruto tijd van 5:23:58 zou goed zijn geweest voor een 83ste plek. Aangezien het een officieus klassement is vind ik dat ik de stuur niet verdiend heb. Of ik officieus wel wat verdiend heb ga ik me nog even over beraden (een mooie zadel is ook altijd welkom ;-)).

Benieuwd naar alle deelnemers (van de 154km) met tijden, klik hier.

En hier zijn wat aktie beelden van mij terug te vinden.


Met het duurvermogen zit het dus wel goed, nu nog harder de klims op gaan rijden, dit zal het motto zijn voor de komende trainingen. In de Vogezen (trainingskamp begin juni) wil ik gewoon mee kunnen rijden bergop...

Geen opmerkingen: