zondag 4 juli 2010

Brevet d'Argent

3 juli heb ik de Marmotte gereden. Het doel was goud (dus een tijd van 8:45), het is zilver geworden, met een tijd van 9:17. Een illusie armer maar een ervaring rijker. En die ervaring is uiteindelijk het belangrijkst. Het ambitieuze doel van meteen goud in mijn eerste Marmotte is dus niet gelukt. Door de warmte heb ik teveel last gekregen van kramp in de spieren waardoor ik niet in mijn tempo afdaling van de galibier en de alpe kon oprijden. In de uitslag heb ik nog een top 2000 plaats, namelijk 1998. In mijn categorie 730ste, volgend jaar proberen te verbeteren!

Binnenkort uitgebreid verslag van de week en de tocht.

En oh ja, toen ik aan de finish was heb ik gezegd nooit meer, maar ik zal er alles aan doen om volgend jaar wederom de tocht te rijden en dan proberen om het goud binnen te halen!

Geen opmerkingen: