dinsdag 13 juli 2010

Nieuw doel...

Goud tijdens La Marmotte 2011 wordt mijn nieuwe doel. In de tussentijd heb ik ook enkele andere doelen (om geen Ullrich effect te krijgen). Zo wil ik in november tijdens de St. Nicolaasloop in Spakenburg een tijd lopen van onder de 20 minuten op de 5km. Absoluut een ambitieus doel maar dat heb ik nodig.

Daarnaast wil ik wedstrijdhardheid krijgen. Dit wil ik bereiken door meer Cyclo's te rijden en te kijken naar tijdrit wedstrijden.

In de wintermaanden zal ik weer meer op mijn MTB zitten. Zo blijf ik toch een beetje in conditie.

Oh ja en natuurlijk niet te vergeten de maand volledige rust waarbij ik de fiets probeer niet aan te raken.

Een druk sportief programma naast mijn werk maar heb er nu al zin in!

3 opmerkingen:

Eric zei

Jammer dat die 9 uur net niet gelukt is. Het was ook echt onfatsoenlijk heet op de Alp.Ik heb de 8.29 wel gehaald. 8 uur 8 zelfs, beter dan ik ook verwacht had. Succes volgend jaar met het behalen van het goud, ik denk dat ik een jaartje over sla.

Richard Vermeer zei

Ha Eric, mooie tijd van jou, hoop dat ik dat volgend jaar ook haal.. :-). Andere leuke plannen voor volgend jaar?

Eric zei

Nee, eerst ga ik dit jaar nog de Tour for Life fietsen. Dat is 1250 kilometer en 19.000 hoogtemeters in 8 dagen.....

Ik ga misschien nog wel deze cyclo doen: http://www.la-magnifique-des-ardennes.be/

Volgende jaar, daar ga ik me ergens in September over buigen. Ik zie dat jij nog een rekening in Bourg hebt open staan :-).

Suc6 bij de Velomediane