vrijdag 30 juli 2010

Trainingsschema augustus

Vanavond even bezig geweest om mijn trainingsschema in elkaar te zetten voor een mooi slot van het wegseizoen. Het hoogtepunt moet La Velomediane Claude Criquelion worden op 28 augustus. Omdat ik daar goed wil zijn (dit keer is het doel zilver ;-)) is het een vrij pittig schema maar na een maandje beetje aanmodderen lijkt me dat goed. Immers alles moet in een teken staan van een doel en met La Velomediane heb ik in augustus dat doel.

Het hardlopen heb ik niet in het schema opgenomen, ik heb van Edward een heel mooi schema gekregen maar denk dat dit nog iets te zwaar is voor mij. Krijg namelijk last van mijn knie tijdens en na het lopen. Vooral dag na het lopen voelt het niet prettig. Dus probeer gewoon elke week 1x te lopen en hopelijk gaat het steeds wat beter!

Het schema:

Geen opmerkingen: