zondag 24 oktober 2010

Even iets anders

Eigenlijk is het best wel leuk, de periode na het echte fietsseizoen. Ongestraft kan je dan bezig zijn met andere sporten om toch conditie op peil te houden maar wel lekker afwisselend bezig te zijn. Voor mij betekend het dit jaar dat ik 4 december een hardloopwedstrijd wil lopen. Het is "maar" vijf kilometer maar die wil ik dan wel binnen 20minuten afleggen. Daarnaast zit ik weer vaker op mijn moutainbike. Lekker door het bos crossen en genieten van de vallende bladeren in het bos. Heerlijk! En om toch nog een beetje competitie te ervaren wil ik zaterdag 27 november een MTB cyclo fietsen (http://www.11bergen.nl/). Daarna is het voor wat betreft het fietsen even echt rust. De maand december raak ik geen fiets aan om in januari weer met veel plezier op de fiets te springen...

En voor de afwisseling af en toe iets heel anders doen. Zo stond ik zaterdag voor het eerst sinds een jaar of 10 weer eens op de schaatsen. Mijn ervaringen met schaatsen was dat dat niks voor mij was. In mijn herinnering stond ik altijd scheef op de schaatsen en lag ik meer op het ijs dan dat ik vooruitging. Maar zaterdag na de eerste onwennige bewegingen op het ijs ging het eigenlijk best wel lekker en smaakt dit best wel naar meer... Wat gaaf is het om die klapschaatsen te horen in de bocht... Ga ik zeker vaker doen in de winter en dan worden het noren ipv ijshockey schaatsen.


1 opmerking:

Anoniem zei

Vermeer op de schaats? Het moet niet gekker worden! Zal het dan na goud op de Marmot, een gouden kruisje op de elfsteden tocht gaan worden! Ben er haast zeker van!
Groet, Michiel