maandag 29 november 2010

De november maand...

De maand november zit er voor mij op de fiets ook weer op. Dit keer minder vaak gefietst dan in 2009. Dit komt omdat ik minder vaak op de Tacx heb gezeten. Heb wel meer km's gemaakt. Dit komt doordat ik elk weekend een mooi tochtje maak.


De maand december ga ik mijn slag slaan voor 2011. Vorig jaar heb ik hier nauwelijks gefietst. Dit keer pak ik het echt serieus aan. Ik ga namelijk op trainingsstage naar Calpe (Spanje). Twee weken lang alleen maar fietsen om een hele goede basis neer te leggen. Voor mij weer wat nieuws, immers nog nooit gefietst in Spanje, een een geweldige stimulans om van 2011 een echt super jaar te maken!

Voor 2011 ook al wat grote afspraken genoteerd. Les Trois Ballon en Marmotte zijn zo goed als definitief! Dat worden dus de doelen in de maand juni! De week voorafgaand aan deze tochten zal ik weer in Frankrijk verblijven. Week Vogezen en een week alpen dus om aan de echte cols te wennen. Les Trois Ballon is voor mij ook een opwarmer voor La Marmotte. Dat blijft mijn hoofdoel voor volgend jaar. Goud in La Marmotte!

Geen opmerkingen: