dinsdag 7 december 2010

Another day at the office...

Normaal bestaat mijn werk uit overleggen en naar een beeldschermpje kijken, echter deze weken werk ik aan mijn eigen conditie en doe dat in de perfecte omgeving. Wat is het toch prettig fietsen hier in Spanje. Het is begin december maar voor mijn gevoel is het alweer zomer. Vandaag zo'n fietsdag dat je kleding uit moest doen op de fiets in plaats van balen dat je je niet nog wat warmer had aangekleed.

Omdat het voor mij de eerste keer is dat ik in Spanje fiets kijk ik mijn ogen ook uit. Je komt hier van alles tegen. Velden vol met bomen vol met sinasappels en limoenen. Daarnaast opvallend te zien dat bij veel huizen voor de deur een mand staat vol met sinasappels. Zijn ze hier nou zo gastvriendelijk of is het een soort van decoratie. Immers je ziet de oranjeballen overal hangen.

Wat ook opvallend is om te zien zijn de Spanjaarden die zich super warm aankleden (denk dan aan mutsen en lange handschoenen). Blijkbaar is het hier koud met 20graden... Ik nodig ze maar eens uit voor een lekkere wintertraining in Nederland. Dat is pas koud!

Begin nu wel de Nederlanders te begrijpen die hier in Spanje overwinteren. Leven is hier super goedkoop (vanavond voor 5 euro per persoon gegeten buiten de deur) en het klimaat is ook prima!

Voor de kenners, de foto linksboven is het stukje bergop wat in het WK parkoers zat van 1990 (Alto de Finestrat). En de foto hieronder is de skyline van Benidorm.

Morgen staat een duurtraining van vijf uur op het programma richting Valencia. Buenos Noches!

Geen opmerkingen: