woensdag 8 december 2010

Blote benen weer...

Vandaag was het zover, blote benen weer. We vertrokken nog wel met arm een beenstukken aan maar al snel gingen de armstukken naar beneden en na de eerste beklimming gingen de beenstukken uit. En goed voorbeeld doet volgen dus ook ik slaagde erin om al fietsend mijn beenstukken uit te doen. Het word nog wel wat met mij...

Het eerste trainingsblok zit er met de tocht van vandaag ook op. Vier dagen lang steeds wat langer fietsen. Zondag begonnen we met een opwarmer van 2 uur, maandag 3,5uur, dinsdag 4 uur en vandaag dus 5 uur (ofwel 14:35 uur gefietst en 412km weggetrapt).

Morgen een welverdiende rustdag. Alhoewel echt rust is het niet. Op het programma staat bezoek aan de fitness en ff wat rustig uitfietsen (niet verder vertellen maar met dit weer fietsen we lekker naar een terrasje verderop). Daarna begint het volgende trainingsblok, ondanks dat mijn gemiddelde hartslag netjes is (zo rond 70% van max) wil ik het volgende blok iets minder hoog in mijn hartslag tijdens de klimmetjes. Immers ik moet geen kampioen van de training zijn maar wil er staan tijdens de Marmotte (en andere cyclo's).

Saludos!

ps. vandaag even samen gefietst met Tomas Vaitkus en Liz Hatch. Vooral met de laatste is het een waar genoegen om mee te fietsen (google even en klik dan op afbeeldingen ;-))

Geen opmerkingen: