zondag 5 december 2010

Trainingsstage Calpe

Vandaag de eerste dag van de 14 dagen fietstraining in Calpe (kustplaats in Spanje vlakbij Benidorm). Wegens de sneeuwval extra vroeg vertrokken naar Weeze van waar we zouden vliegen naar Alicante. Zaterdag was het nog even het nieuws goed in de gaten houden ivm de staking van de luchtverkeersleiders maar dat ging allemaal goed. Na het boarden begon echter het lange wachten. 2 uur lang zitten in een stilstaande vliegtuig is niet fijn. Oorzaak was het schoonmaken van de startbaan en vervolgens kwam vliegtuig niet van zijn plaats omdat dat autotje wat hem wegmoet halen alleen maar slipte (volgens de piloot).

Dus in plaats van negen uur waren we pas over elven in Spanje. Bij het inboeken nog een mooi sinterklaas kado want we zijn geupgaded naar echt een super de luxe suite op de 22 verdieping van een ander complex. 2 slaapkamers en 2 badkamers is best wel lekker... ;-). En dan vergeet in nog de twee balkons te vermelden (waar er bij het kleinere balkon een wasmachine buiten staat...) de keuken met aller erop en eraan en de woonkamer met tv. Worden zware weken ;-).

Nadat we de fietsen in elkaar hadden gezet, ze gaan in een koffer het vliegtuig in en dan moet je eea demonteren om hem er goed in te krijgen, hebben we ons even lekker losgefietst. Met de wind tegen richting Benidorm. Wat lekker om weer gewoon te fietsen zonder het extreem koud te hebben. Onderweg nog even gestopt bij het huisje waar mijn opa en oma vroeger altijd overwinterde. Best wel apart om dat te zien. Ken het immers alleen van de foto's. Omdat we pas laat begonnen met fietsen zijn we na een uurtje trappen maar omgedraaid. om maar niet in het donker te hoeven fietsen. Al met al hebben we twee uur gefietst en een kleine 57km afgelegd. Best wel lekker naar zo'n lange dag.

Morgen staat er een training van 3 uur op de planning. Dit keer richting het noorden en wat intesiever dan vandaag. Benieuwd of we dan Team RadioShack tegenkomen. Zij verblijven namelijk in een hotel vlabij waar wij zitten. Dus als ik nog een contract wil krijgen is dit mijn kans... hahaha de lange dag begint mij nu echt te nekken. Weltrusten!

Geen opmerkingen: