dinsdag 14 december 2010

Werk of vakantie

Inmiddels zitten we hier nu al weer 10 dagen. Vandaag vroeg ik me af of dit nu werk is of vakantie. Een eerste blik naar buiten vanochtend leverde namelijk niet de beelden op waar ik op had gehoopt. Het regende namelijk licht en de straten waren nat (dus ook glad). Toch zaten we om 10 uur op de fiets voor weer een trainingstocht. Immers het doel van deze trainingsstage is om een goede basis neer te leggen en dat doe je alleen door lekker lang op de fiets te zitten. Als de zon schijnt dan is het gewoon leuk om op de fiets te zitten en is het eigenlijk een soort van vakantie voor mij. Met slecht weer is het echter wel echt gewoon werken. Immers als het vakantie zou zijn geweest zou ik gewoon lekker binnen blijven zitten en bijvoorbeeld boek lezen of tv kijken. Dus of het nu werk is of vakantie, ik noem het maar een werkvakantie. Met mooi weer is het meer vakantie en zodra het regent is het meer werk ;).

Vandaag dus wel gefietst, dit keer ruim drie uur op de fiets gezeten. Ik begin nu wel te merken dat ik al 10 dagen achter elkaar aan het fietsen ben. In de knie wat lichte pijntjes (jaja ik ben zielig ;)) dus rustig aan doen de komende dagen. Aan forceren heb ik namelijk niks. Of zou dit komen doordat ik geen twintig meer ben dus mijn lijf ook wat ouder begint te worden... (en ja de meeste fietsers hier zijn -veel- jonger dan ik ben ;)).

Morgen wordt het volgens de spaanse weersite weer mooi weer dus dat wordt weer vakantie vieren :D.Geen opmerkingen: