zaterdag 1 januari 2011

Vaarwel 2010...

Zo 2010 zit er ook weer op. Het was een mooi jaar met vele hoogtepunten. Om maar eens wat te noemen de voorjaarsklassiekers, trainingsstage in de Vogezen samen met Edward, tijdrit wedstrijd in Soest, verkenningsweekend van de Marmotte samen met Tom, samen met Edward het hoofddoel van vorig jaar gereden, La Marmotte (ja de teleurstelling van zilver is weg en dit is gewoon het grootste hoogtepunt geweest van het jaar), onverwacht goud bij de Velomediane, podiumplaats bij de hel van Groesbeek (50km op de MTB) en last but nog least 2 weken lang trainen met Tom en andere profs in Spanje in december (veel geleerd en soort van jongensdroom geweest). En dan vergeet ik nog al die mooie momenten tijdens al die uren genieten op de fiets alleen en samen met anderen. Heb ik ooit een leven zonder fiets gehad??? ;-)

Natuurlijk was er met de valpartij in mei een klein dipje, gelukkig niks ernstigs blijvends (heb wel drie littekens als aandenken) en is de schade betaald en heb ik mijn les geleerd (altijd gegevens van getuigen opvragen en desnoods politie bij laten komen). Dit dipje staat slechts in schril contrast met alle mooie momenten in 2010. Voor mij een super leerzaam jaar geweest in meerdere opzichten. Ik heb mezelf nog beter leren kennen!

De facts voor 2010:
Tacx: 20 / 420km / 22:11
Race: 110 / 8.359km / 302:45
MTB: 23 / 1.012km / 48:18
Loop: 19 / 128,6km / 13:24

Nu staat de blik weer naar voren gericht. Ik heb super veel zin in 2011! Zowel sportief, zakelijk als privé wil ik het mijn jaar gaan maken!!! Over de laatste 2 zal ik hier niet veel schrijven maar geloof me ook dat komt helemaal goed in 2011 (en het is al zo goed ;-)).

Viva la Vida!

Geen opmerkingen: