woensdag 23 februari 2011

Programma update

Helaas doe ik 12 maart niet mee aan de Witte kruis Classic. Dit ivm gepland uitje naar Rome wat even ontschoten was. Zoals het er nu naar uitziet is de Joop Zoetemelk Classic de eerste toertoch van dit jaar.

De maand februari heeft bij mij minder in het teken gestaan van wielrennen. Dit komt omdat februari bij uitstek de maand is voor mijn andere hobby namelijk Skiën. Ik heb het geluk gehad dat ik zowel in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland heb mogen skiën. Overigens had ik in Frankrijk en Zwitserland (waar ik nu nog ben) mijn MTB bij me. Heb dus ook al de nodige klimkilometers in de benen. Dus niet op kwanititeit getraind maar op kwaliteit :D.

Mijn racefiets wordt op dit moment onder hande genomen. Stap over van de Ultegra Tripple naar de Compact. De dubbel is nog iets teveel van het goede en ben benieuwd hoe het zal gaan met de compact!

Op naar de lente!

Geen opmerkingen: