dinsdag 26 juli 2011

Winterdip in de zomer...

Sinds La Marmotte heb ik geen serieuze week meer gemaakt op de fiets. En de oorzaak is gebrek aan motivatie. Ondanks dat ik eind augustus nog een leuke wedstrijd ga fietsen kan ik even niet de motivatie opbrengen om te gaan fietsen. En dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het weer... Voor mijn gevoel is het nu gewoon winter... Het regent zo nu en dan maar nodigt totaal niet uit om buiten te gaan fietsen. Voor de Marmotte maakte mij dat niks uit. Regenjack mee en lekker trappen. Maar nu moet ik er niet aan denken om bij terugkomst weer mijn fiets te moeten schoonmaken. Als ik in mijn trainingslogboek kijk zie ik ook dat de trainingsweken die ik nu maak zelfs niet winter waardig zijn! Wat een ellende!!  

En ik weet ook wat er moet gebeuren om weer uit deze dip te komen. De zon moet weer gaan schijnen! Dus bij deze doe ik een zondansje en hoop ik dat de zon weer snel gaat schijnen zodat ik nog een kleine 2 maanden kan genieten op de weg!!

Tot die tijd ga ik maar doen wat ik 's winters ook doe. Maar lekker hardlopen buiten om een beetje in beweging te blijven...

Geen opmerkingen: