zondag 1 januari 2012

Nieuw jaar, nieuwe kansen!


Het jaar 2011 zit erop. Helaas geen goud tijdens de Marmotte ivm een spaakbreuk maar wel heel veel leuke andere fietservaringen. Vanaf nu zal ik weer wat vaker bloggen over mijn belevenissen. Immers 2012 is weer begonnen en ik heb er veel zin.

Als eerste ga ik fietsen op een nieuwe fiets. Deze is al besteld en hoop hem binnenkort te hebben. Het is een Cervelo S5 geworden. Geen Pinarello (dat wordt nu mijn slecht weer fiets) meer maar zoals ik het zie het beste van het beste van dit moment. Daarnaast ook electronisch schakelen, ben benieuwd

Dan toch nog een kleine terugblik op vorig seizoen:

Duidelijk te zien dat ik in de maanden juli, augustus en september een terugvalletje had. In september slechts 8 uur getraind (het squashen neem ik dan niet mee). Het "niets" doen werd wel duidelijk in oktober en november. Op de fiets had ik eigenlijk niks te zoeken. Door het langzaam om te bouwen sta ik momenteel er wel weer redelijk voor en heb ik het gevoel dat ik nog beter dan vorig jaar kan worden. Dus daar ga ik de komende maanden hard aan werken.

Wat ik allemaal precies ga doen is nog niet exact bekend. Wel staan er een paar leuke wedstrijden op de kalender met een cirkeltje ;-):
2 juni: La Ventoux
1 juli: La Vaujany
7 juli: La Marmotte

Ik probeer ook nog wat wedstrijden (Criteriums/omlopen) mee te pakken. Maar bovenalles wil ik er gewoon een leuk fietsjaar van maken (met Goud bij de Marmotte ;)).

Tot snel!

1 opmerking:

Paul Vermeer zei

Mooie uitdagingen en wellicht helpt de goudprijs ook nog mee! We hopen bij de Marmotte te zijn.